Me (kana)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hiragana め.
Katakana メ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis maké dua garis tur duanana ogé dieja (IPA) [me].


Nulis.jpg