Karéta api Joglokerto Éksprés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joglokerto Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api lokal jarak manengah
Kelas Ékonomi AC plus non-PSO
Status Beroperasi
Lokal Daop 6 Jogja
Stasion terminus Stasion Solo Balapan
Stasion Purwokerto
Operasi
Dibuka 22 Désémber 2014 (minangka Joglo Éksprés)
25 Séptémber 2015 (rutena diperpanjang nepi ka Purwokerto)
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VI Yogyakarta
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam

Karéta api Joglokerto Éksprés nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Solo Balapan - Stasion Purwokerto.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Joglokerto indit ti Stasion Solo Balapan isuk-isuk, nepi di Stasion Purwokerto beurang, indit deui ti Purwokerto beurang, nepi di Solo soré.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Joglokerto (id) diakses tanggal 4 Februari 2016
  2. Jadwal KA Joglokerto (id) diakses tanggal 4 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia


KA Galunggung Nagreg.jpg