16 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 40-an SM  30-an SM  20-an SM - 10-an SM - 0-an SM  0-an  10-an 
Taun: 19 SM 18 SM 17 SM - 16 SM - 15 SM 14 SM 13 SM
16 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 16 SM
Ab urbe condita 738
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2621/2681
(甲辰年)
— nepi ka —
2622/2682
(乙巳年)
Kalénder Étiopia -23 – -22
Kalénder Yahudi 3745 – 3746
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 40 – 41
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3086 – 3087
Kalénder Iran 637 BP – 636 BP
Kalénder Islam 657 SH – 656 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 645
(皇紀645年)
- Jaman Jōmon 9985
Kalénder panonpoé Thai 528
t·s·é

16 SM nyaéta taun ka-16 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png