19 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 40-an SM  30-an SM  20-an SM - 10-an SM - 0-an SM  0-an  10-an 
Taun: 22 SM 21 SM 20 SM - 19 SM - 18 SM 17 SM 16 SM
19 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 19 SM
Ab urbe condita 735
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2618/2678
(辛丑年)
— nepi ka —
2619/2679
(壬寅年)
Kalénder Étiopia -26 – -25
Kalénder Yahudi 3742 – 3743
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 37 – 38
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3083 – 3084
Kalénder Iran 640 BP – 639 BP
Kalénder Islam 660 SH – 659 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 642
(皇紀642年)
- Jaman Jōmon 9982
Kalénder panonpoé Thai 525
t·s·é

19 SM nyaéta taun ka-19 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png