2 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 30-an SM  20-an SM  10-an SM - 0-an SM - 0-an  10-an  20-an 
Taun: 5 SM 4 SM 3 SM - 2 SM - 1 SM  1 M  2 M
2 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2 SM
Ab urbe condita 752
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2635/2695
(戊午年)
— nepi ka —
2636/2696
(己未年)
Kalénder Étiopia -9 – -8
Kalénder Yahudi 3759 – 3760
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 54 – 55
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3100 – 3101
Kalénder Iran 623 BP – 622 BP
Kalénder Islam 642 SH – 641 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 659
(皇紀659年)
- Jaman Jōmon 9999
Kalénder panonpoé Thai 542
t·s·é

2 SM nyaéta taun ka-2 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png