40 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 43 SM 42 SM 41 SM - 40 SM - 39 SM 38 SM 37 SM
40 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 40 SM
Ab urbe condita 714
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2597/2657
(庚辰年)
— nepi ka —
2598/2658
(辛巳年)
Kalénder Étiopia -47 – -46
Kalénder Yahudi 3721 – 3722
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 16 – 17
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3062 – 3063
Kalénder Iran 661 BP – 660 BP
Kalénder Islam 682 SH – 681 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 621
(皇紀621年)
- Jaman Jōmon 9961
Kalénder panonpoé Thai 504
t·s·é

40 SM nyaéta taun ka-40 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png