55 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 
Taun: 58 SM 57 SM 56 SM - 55 SM - 54 SM 53 SM 52 SM
55 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 55 SM
Ab urbe condita 699
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2582/2642
(乙丑年)
— nepi ka —
2583/2643
(丙寅年)
Kalénder Étiopia -62 – -61
Kalénder Yahudi 3706 – 3707
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 1 – 2
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3047 – 3048
Kalénder Iran 676 BP – 675 BP
Kalénder Islam 697 SH – 696 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 606
(皇紀606年)
- Jaman Jōmon 9946
Kalénder panonpoé Thai 489
t·s·é

55 SM nyaéta taun ka-55 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png