282 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 310-an SM  300-an SM  290-an SM - 280-an SM - 270-an SM  260-an SM  250-an SM 

Taun: 285 SM 284 SM 283 SM - 282 SM - 281 SM 280 SM 279 SM
282 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 282 SM
Ab urbe condita 472
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2355/2415
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2356/2416
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -289 – -288
Kalénder Yahudi 3479 – 3480
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -226 – -225
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2820 – 2821
Kalénder Iran 903 BP – 902 BP
Kalénder Islam 931 SH – 930 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 379
(皇紀379年)
- Jaman Jōmon 9719
Kalénder panonpoé Thai 262
t·s·é

282 SM nyaéta taun ka-282 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png