280-an SM

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM
Dékade: 310-an SM 300-an SM 290-an SM - 280-an SM - 270-an SM 260-an SM 250-an SM
Taun: 289 SM 288 SM 287 SM 286 SM 285 SM
284 SM 283 SM 282 SM 281 SM 280 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

280-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 289 SM nepi ka taun 280 SM.

Kajadian[edit | edit source]

Nu babar[edit | edit source]

Nu pupus[edit | edit source]

Rujukan[edit | edit source]


Tempo ogé[edit | edit source]

Tumbu luar[edit | edit source]


Nuvola apps clock.png