244 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 270-an SM  260-an SM  250-an SM - 240-an SM - 230-an SM  220-an SM  210-an SM 
Taun: 247 SM 246 SM 245 SM - 244 SM - 243 SM 242 SM 241 SM
244 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 244 SM
Ab urbe condita 510
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2393/2453
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2394/2454
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -251 – -250
Kalénder Yahudi 3517 – 3518
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -188 – -187
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2858 – 2859
Kalénder Iran 865 BP – 864 BP
Kalénder Islam 892 SH – 891 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 417
(皇紀417年)
- Jaman Jōmon 9757
Kalénder panonpoé Thai 300
t·s·é

244 SM nyaéta taun ka-244 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png