230-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM
Dékade: 260-an SM 250-an SM 240-an SM - 230-an SM - 220-an SM 210-an SM 200-an SM
Taun: 239 SM 238 SM 237 SM 236 SM 235 SM
234 SM 233 SM 232 SM 231 SM 230 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

230-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 239 SM nepi ka taun 230 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png