259 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 

Taun: 262 SM 261 SM 260 SM - 259 SM - 258 SM 257 SM 256 SM
259 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 259 SM
Ab urbe condita 495
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2378/2438
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2379/2439
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -266 – -265
Kalénder Yahudi 3502 – 3503
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -203 – -202
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2843 – 2844
Kalénder Iran 880 BP – 879 BP
Kalénder Islam 908 SH – 906 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 402
(皇紀402年)
- Jaman Jōmon 9742
Kalénder panonpoé Thai 285
t·s·é

259 SM nyaéta taun ka-259 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png