240-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM
Dékade: 270-an SM 260-an SM 250-an SM - 240-an SM - 230-an SM 220-an SM 210-an SM
Taun: 249 SM 248 SM 247 SM 246 SM 245 SM
244 SM 243 SM 242 SM 241 SM 240 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

240-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 249 SM nepi ka taun 240 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png