290-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM - Abad ka-2 SM
Dékade: 320-an SM 310-an SM 300-an SM - 290-an SM - 280-an SM 270-an SM 260-an SM
Taun: 299 SM 298 SM 297 SM 296 SM 295 SM
294 SM 293 SM 292 SM 291 SM 290 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

290-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 299 SM nepi ka taun 290 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png