252 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 
Taun: 255 SM 254 SM 253 SM - 252 SM - 251 SM 250 SM 249 SM
252 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 252 SM
Ab urbe condita 502
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2385/2445
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2386/2446
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -259 – -258
Kalénder Yahudi 3509 – 3510
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -196 – -195
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2850 – 2851
Kalénder Iran 873 BP – 872 BP
Kalénder Islam 900 SH – 899 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 409
(皇紀409年)
- Jaman Jōmon 9749
Kalénder panonpoé Thai 292
t·s·é

252 SM nyaéta taun ka-252 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png