292 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 320-an SM  310-an SM  300-an SM - 290-an SM - 280-an SM  270-an SM  260-an SM 
Taun: 295 SM 294 SM 293 SM - 292 SM - 291 SM 290 SM 289 SM
292 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 292 SM
Ab urbe condita 462
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2345/2405
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2346/2406
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -299 – -298
Kalénder Yahudi 3469 – 3470
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -236 – -235
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2810 – 2811
Kalénder Iran 913 BP – 912 BP
Kalénder Islam 942 SH – 941 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 369
(皇紀369年)
- Jaman Jōmon 9709
Kalénder panonpoé Thai 252
t·s·é

292 SM nyaéta taun ka-292 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png