293 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 320-an SM  310-an SM  300-an SM - 290-an SM - 280-an SM  270-an SM  260-an SM 
Taun: 296 SM 295 SM 294 SM - 293 SM - 292 SM 291 SM 290 SM
293 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 293 SM
Ab urbe condita 461
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2344/2404
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2345/2405
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -300 – -299
Kalénder Yahudi 3468 – 3469
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -237 – -236
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2809 – 2810
Kalénder Iran 914 BP – 913 BP
Kalénder Islam 943 SH – 942 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 368
(皇紀368年)
- Jaman Jōmon 9708
Kalénder panonpoé Thai 251
t·s·é

293 SM nyaéta taun ka-293 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png