222 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 250-an SM  240-an SM  230-an SM - 220-an SM - 210-an SM  200-an SM  190-an SM 
Taun: 225 SM 224 SM 223 SM - 222 SM - 221 SM 220 SM 219 SM
222 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 222 SM
Ab urbe condita 532
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2415/2475
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2416/2476
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -229 – -228
Kalénder Yahudi 3539 – 3540
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -166 – -165
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2880 – 2881
Kalénder Iran 843 BP – 842 BP
Kalénder Islam 869 SH – 868 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 439
(皇紀439年)
- Jaman Jōmon 9779
Kalénder panonpoé Thai 322
t·s·é

222 SM nyaéta taun ka-222 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png