242 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 270-an SM  260-an SM  250-an SM - 240-an SM - 230-an SM  220-an SM  210-an SM 
Taun: 245 SM 244 SM 243 SM - 242 SM - 241 SM 240 SM 239 SM
242 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 242 SM
Ab urbe condita 512
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2395/2455
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2396/2456
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -249 – -248
Kalénder Yahudi 3519 – 3520
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -186 – -185
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2860 – 2861
Kalénder Iran 863 BP – 862 BP
Kalénder Islam 890 SH – 889 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 419
(皇紀419年)
- Jaman Jōmon 9759
Kalénder panonpoé Thai 302
t·s·é

242 SM nyaéta taun ka-242 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png