243 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 270-an SM  260-an SM  250-an SM - 240-an SM - 230-an SM  220-an SM  210-an SM 

Taun: 246 SM 245 SM 244 SM - 243 SM - 242 SM 241 SM 240 SM
243 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 243 SM
Ab urbe condita 511
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2394/2454
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2395/2455
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -250 – -249
Kalénder Yahudi 3518 – 3519
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -187 – -186
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2859 – 2860
Kalénder Iran 864 BP – 863 BP
Kalénder Islam 891 SH – 890 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 418
(皇紀418年)
- Jaman Jōmon 9758
Kalénder panonpoé Thai 301
t·s·é

243 SM nyaéta taun ka-243 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png