270 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 300-an SM  290-an SM  280-an SM - 270-an SM - 260-an SM  250-an SM  240-an SM 

Taun: 273 SM 272 SM 271 SM - 270 SM - 269 SM 268 SM 267 SM
270 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 270 SM
Ab urbe condita 484
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2367/2427
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2368/2428
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -277 – -276
Kalénder Yahudi 3491 – 3492
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -214 – -213
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2832 – 2833
Kalénder Iran 891 BP – 890 BP
Kalénder Islam 919 SH – 918 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 391
(皇紀391年)
- Jaman Jōmon 9731
Kalénder panonpoé Thai 274
t·s·é

270 SM nyaéta taun ka-270 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png