265 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 290-an SM  280-an SM  270-an SM - 260-an SM - 250-an SM  240-an SM  230-an SM 
Taun: 268 SM 267 SM 266 SM - 265 SM - 264 SM 263 SM 262 SM
265 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 265 SM
Ab urbe condita 489
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2372/2432
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2373/2433
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -272 – -271
Kalénder Yahudi 3496 – 3497
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -209 – -208
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2837 – 2838
Kalénder Iran 886 BP – 885 BP
Kalénder Islam 914 SH – 913 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 396
(皇紀396年)
- Jaman Jōmon 9736
Kalénder panonpoé Thai 279
t·s·é

265 SM nyaéta taun ka-265 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png