380-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM 400-an SM 390-an SM - 380-an SM - 370-an SM 360-an SM 350-an SM
Taun: 389 SM 388 SM 387 SM 386 SM 385 SM
384 SM 383 SM 382 SM 381 SM 380 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

380-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 389 SM nepi ka taun 380 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png