390-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM 410-an SM 400-an SM - 390-an SM - 380-an SM 370-an SM 360-an SM
Taun: 399 SM 398 SM 397 SM 396 SM 395 SM
394 SM 393 SM 392 SM 391 SM 390 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

390-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 399 SM nepi ka taun 390 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png