397 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 

Taun: 400 SM 399 SM 398 SM - 397 SM - 396 SM 395 SM 394 SM
397 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 397 SM
Ab urbe condita 357
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2240/2300
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2241/2301
(年)
Kalénder Étiopia -404 – -403
Kalénder Yahudi 3364 – 3365
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -341 – -340
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2705 – 2706
Kalénder Iran 1018 BP – 1017 BP
Kalénder Islam 1050 SH – 1049 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 264
(皇紀264年)
- Jaman Jōmon 9604
Kalénder panonpoé Thai 147
t·s·é

397 SM nyaéta taun ka-397 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png