383 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 

Taun: 386 SM 385 SM 384 SM - 383 SM - 382 SM 381 SM 380 SM
383 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 383 SM
Ab urbe condita 371
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2254/2314
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2255/2315
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -390 – -389
Kalénder Yahudi 3378 – 3379
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -327 – -326
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2719 – 2720
Kalénder Iran 1004 BP – 1003 BP
Kalénder Islam 1035 SH – 1034 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 278
(皇紀278年)
- Jaman Jōmon 9618
Kalénder panonpoé Thai 161
t·s·é

383 SM nyaéta taun ka-383 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png