64 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 90-an SM  80-an SM  70-an SM - 60-an SM - 50-an SM  40-an SM  30-an SM 

Taun: 67 SM 66 SM 65 SM - 64 SM - 63 SM 62 SM 61 SM
64 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 64 SM
Ab urbe condita 690
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2573/2633
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2574/2634
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -71 – -70
Kalénder Yahudi 3697 – 3698
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -8 – -7
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3038 – 3039
Kalénder Iran 685 BP – 684 BP
Kalénder Islam 706 SH – 705 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 597
(皇紀597年)
- Jaman Jōmon 9937
Kalénder panonpoé Thai 480
t·s·é

64 SM nyaéta taun ka-64 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png