72 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 100-an SM  90-an SM  80-an SM - 70-an SM - 60-an SM  50-an SM  40-an SM 

Taun: 75 SM 74 SM 73 SM - 72 SM - 71 SM 70 SM 69 SM
72 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 72 SM
Ab urbe condita 682
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2565/2625
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2566/2626
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -79 – -78
Kalénder Yahudi 3689 – 3690
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -16 – -15
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3030 – 3031
Kalénder Iran 693 BP – 692 BP
Kalénder Islam 715 SH – 714 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 589
(皇紀589年)
- Jaman Jōmon 9929
Kalénder panonpoé Thai 472
t·s·é

72 SM nyaéta taun ka-72 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png