70 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 100-an SM  90-an SM  80-an SM - 70-an SM - 60-an SM  50-an SM  40-an SM 
Taun: 73 SM 72 SM 71 SM - 70 SM - 69 SM 68 SM 67 SM
70 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 70 SM
Ab urbe condita 684
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2567/2627
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2568/2628
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -77 – -76
Kalénder Yahudi 3691 – 3692
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -14 – -13
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3032 – 3033
Kalénder Iran 691 BP – 690 BP
Kalénder Islam 713 SH – 712 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 591
(皇紀591年)
- Jaman Jōmon 9931
Kalénder panonpoé Thai 474
t·s·é

70 SM nyaéta taun ka-70 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png