68 SM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 90-an SM  80-an SM  70-an SM - 60-an SM - 50-an SM  40-an SM  30-an SM 

Taun: 71 SM 70 SM 69 SM - 68 SM - 67 SM 66 SM 65 SM
68 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 68 SM
Ab urbe condita 686
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2569/2629
(年)
— nepi ka —
2570/2630
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -75 – -74
Kalénder Yahudi 3693 – 3694
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -12 – -11
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3034 – 3035
Kalénder Iran 689 BP – 688 BP
Kalénder Islam 711 SH – 710 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 593
(皇紀593年)
- Jaman Jōmon 9933
Kalénder panonpoé Thai 476
t·s·é

68 SM nyaéta taun ka-68 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png