Daptar propinsi di Indonésia dumasar jumlah pangeusi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Di handap ieu daptar propinsi di Indonésia dumasar jumlah pangeusi.

Data-data asalna ti The World Gazetteer [1] nu ngagunakeun hasil sénsus resmi pamaréntah taun 2000.

  1. Jawa Barat - 35.729.537
  2. Jawa Timur - 34.783.640
  3. Jawa Tengah - 31.228.940
  4. Sumatra Utara - 11.649.655
  5. Jakarta - 8.389.443
  6. Banten - 8.098.780
  7. Sulawesi Selatan - 8.059.627
  8. Sumatera Selatan - 6.899.675
  9. Lampung - 6.741.439
  10. Sumatra Barat - 4.248.931
  11. Kalimantan Barat - 4.034.198
  12. Nusa Tenggara Barat - 4.009.261
  13. Nusa Tenggara Timur - 3.952.279
  14. Aceh - 3.930.905
  15. Bali - 3.151.162
  16. Yogyakarta - 3.122.268
  17. Kalimantan Selatan - 2.985.240
  18. Kalimantan Timur - 2.455.120
  19. Jambi - 2.413.846
  20. Papua - 2.220.934
  21. Sulawesi Tengah - 2.218.435
  22. Sulawesi Utara - 2.012.098
  23. Kalimantan Tengah - 1.857.000
  24. Sulawesi Tenggara - 1.821.284
  25. Bengkulu - 1.567.432
  26. Maluku - 1.205.539
  27. Bangka-Belitung - 900.197
  28. Gorontalo - 835.044
  29. Maluku Utara - 785.059
  30. Riau - tidak ada data
  31. Kepulauan Riau - tidak ada data
  32. Irian Jaya Barat - belum berdiri

TOTAL 206.264.595

Tempo ogé[édit | édit sumber]