Gambar:Panneau travaux.png

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Panneau_travaux.png(100 × 88 piksel, ukuran koropak: 2 KB, tipeu MIME: image/png)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

CommonsDelinker: Replace File:Panneau travaux.png with File:Panneau travaux.svg across all Wikimedia projects. Reason: scaled down duplicate

Ringkesna

Pedaran
English: Construction icon
Français : Panneau "Travaux" du code de la route
Titimangsa
Sumber work from
Pangarang
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)

see licencing

Lisénsi

Green copyright.svg
The copyright holder of this work allows anyone to use it for any purpose including unrestricted redistribution, commercial use, and modification.

Dialog-warning.svg Please check the source to verify that this is correct. In particular, note that publication on the Internet, like publication by any other means, does not in itself imply permission to redistribute. Files without valid permission should be tagged with {{subst:npd}}.

Usage notes:

  • If the work requires attribution, use {{Attribution}} instead.
  • If this is your own work, please use {{Cc-zero}} instead.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari31 Méi 2006 09.42'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 31 Méi 2006 09.42100 × 88 (2 KB)Borgx{{Information |Description=Construction icon |Source=French Wikipedia (fr.wikipedia.org/wiki/Image:Panneau travaux.png) }} Category:Icons

Leuwih ti 100 kaca nu maké ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 kaca mimiti nu maké ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.