Karéta api Bima

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bima
Kereta api Bima.jpg
Karéta api Bima ngaliwat ex JPL 52 Cipinang
Informasi
Sistem Karéta api Éksprés
Kelas Éksekutip satwa
Status Beroperasi
Stasion terminus Stasion Gambir
Stasion Surabaya Gubeng
Stasion Malang
Operasi
Dipiboga ku PT KAI
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Lokomotip BB301, CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam

Karéta api Bima (singgetan ti Biru Malam) nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun Stasion Gambir jeung Stasion Malang liwat Stasion Surabaya Gubeng.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 1 Jakarta.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Bima dijalankeun peuting, boh jurusan Gambir, boh jurusan Malang.[2] Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Karéta Api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi dan jadwal KA Bima (id) diakses tanggal 8 Januari 2016
  2. Jadwal kereta api Bima (id) diakses tanggal 8 Januari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia (Persero)

KA Galunggung Nagreg.jpg