Karéta api Logawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logawa
Logawa 2020.jpg
KA Logawa badé asup Stasion Surabaya Gubeng
Informasi
Sistem Karéta api jarak jauh
Kelas Ékonomi AC jeung Bisnis
Status Beroperasi
Lokal Daop 5 Purwokerto
Stasion terminus Stasion Purwokerto
Stasion Jember
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 70-90 km/jam

Karéta api Logawa nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngahubungkeun Purwokerto jeung Jember.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto.[1]

Ti tanggal 1 Novémber 2019, karéta api Logawa nganambahkeun tilu karéta kelas bisnis kalawan ngabantuan layanan Karéta api Ranggajati pikeun kelas bisnis.

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Logawa berangkat ti Purwokerto isuk-isuk, nepi di Jember peuting, berangkat deui ti Jember isuk-isuk, nepi di Purwokerto peuting, rata-rata waktu anu dibutuhkeun ti Purwokerto ka Jember 14 jam.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Logawa (id) diakses tanggal 30 Januari 2016
  2. Jadwal KA Logawa (id) diakses tanggal 30 Januari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg