Karéta api Logawa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logawa
ID diesel loco CC 201-48 050508 Lgwa 8682 gb.jpg
KA Logawa eureun di Stasiun Gombong, 2005.
Informasi
Sistem Karéta api jarak jauh
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 5 Purwokerto
Stasion terminus Stasion Purwokerto
Stasion Jember
Operasi
Pamilik Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi V Purwokerto
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téknis
Lébar sepur 1.067 mm
Kacepatan operasi 70-90 km/jam

Karéta api Logawa nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngahubungkeun Purwokerto jeung Jember.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Logawa berangkat ti Purwokerto isuk-isuk, nepi di Jember peuting, berangkat deui ti Jember isuk-isuk, nepi di Purwokerto peuting, rata-rata waktu anu dibutuhkeun ti Purwokerto ka Jember 13-14 jam.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Logawa (id) diakses tanggal 30 Januari 2016
  2. Jadwal KA Logawa (id) diakses tanggal 30 Januari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jreast e257 door.jpg