Obrolan pamaké:Elsapersa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng Sumping di Wikipedia![édit sumber]

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Elsapersa ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
--A.R Dipusparaga (sawala) 22 Désémber 2015 13.25 (UTC)

Konfirmasi Pendaftaran Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun,
Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda. Anjeun geus kadaptar salaku pamilon dina ieu kaca. Tapi Anjeun can bisa asup kana undakan 1 lantaran masih kénéh aya kakurangan-kakurangan nu ngawengku:

  1. can ngeusian kaca pamaké (pituduhna bisa ditingali di Ngeusian Kaca Pamaké atawa dina Powerpoint Cara Daftar;
  2. eusi kaca pamaké kudu didéskripsikeun ti sisi jalma katilu sarta dilengkepan ku foto profil. Sangkan leuwih écés, conto bisa ditingali di Pamaké Hendra.

Dihaturanan keur ngalengkepan kakuranganana saméméh ngamimitian ieu pasanggiri.
Salam.

A.R Dipusparaga (sawala) 13 April 2015 15.56 (UTC)

Wilujeng sumping di undak 1[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


--A.R Dipusparaga (sawala) 22 Désémber 2015 13.34 (UTC)

Ngaronda Artikel Undak 1[édit sumber]

Wilujeng wengi Elsa,

Niténan dua artikel anu tos disetorkeun dina kaca klaim undak 1, aya sababaraha catetan nu kedah diperhatoskeun:

  1. Android, ku sim kuring dialihkeun judulna janten Android (sistim operasi) kanggo nyingkahan disambiguasi artikel; sacara basa tos saé, mung aya sababaraha kecap sareng kalimah anu masih kirang merenah; aya kekecapan anu kalangkung diwikifisasi; aya sababaraha kalimah nu teu acan nganggo rujukan; artikel teu acan nganggo kategori. Ku sim kuring tos dilereskeun, parobihanana tiasa ditingal di revisi 1 sareng di revisi 2 revisi 3
  2. Linux Mint sacara basa tos saé, mung aya sababaraha kecap sareng kalimah anu masih kirang merenah; aya kekecapan anu kalangkung diwikifisasi; aya sababaraha kalimah nu teu acan nganggo rujukan; artikel teu acan nganggo kategori. Ku sim kuring tos dilereskeun, parobihanana tiasa ditingal di dieu sareng di dieu

Sok ah dilajeng waé nya. Sumanget. :) --A.R Dipusparaga (sawala) 26 Désémber 2015 15.09 (UTC)

Hatur nuhun[édit sumber]

Hatur nuhun teh :) Elsapersa (sawala) 28 Désémber 2015 04.12 (UTC)

Sami-sami @Elsapersa :). Pami badé ngawaleran tiasa langsung kana kaca sawala sim kuring. Nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 28 Désémber 2015 16.29 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Elsapersa dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Elsapersa kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.11 (UTC)