Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

18 Séptémber 2021

17 Séptémber 2021

16 Séptémber 2021

15 Séptémber 2021

13 Séptémber 2021


100 nieuwste artikelen