Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

25 Januari 2021

21 Januari 2021

  • A Obrolan:SMK Mandiri Berkah 09.54 +377180.244.232.95 obrolanNyieun kaca anyar SMK Mandiri Berkah dina denget iyeu parantos gaduh 4 jurusan kaahlian nu mana insyaallah tiasa nyandak kana kamajuan generasi muda anu siap bersaing di dunia industri atanapi d...


100 nieuwste artikelen