Lompat ke isi

Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

24 Juni 2024

19 Juni 2024


100 nieuwste artikelen

19 Juni 2024

  • 12.0519 Juni 2024 12.05Sajarah Finlandia (juj | édit) ‎[372 bait]Hasnanf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Para pamaké basa Proto-Finlandia nepi di Finlandia dina wanci praaksara mangrébu-rébu taun ka tukang.<ref>{{Cite book|title=Upheaval|last=Diamond|first=Jared|publisher=Kepustakaan Populer Gramedia|year=2022|isbn=9786024818494|location=Jakarta|pages=55-96}}</ref>) Tag: Édit visual

16 Juni 2024

  • 17.5116 Juni 2024 17.51Ganyong (juj | édit) ‎[3.066 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Taxobox | color = lightgreen | name = Ganyong | image = Ganyong_(cheche).jpg | regnum = Plantae | unranked_subregnum = Tracheophyta | unranked_divisio = Angiospermae | unranked_classis = Monokotil | unranked_ordo = Komelinid | ordo = Zingiberales | familia = Cannaceae | genus = ''Canna'' | species = '''''C. discolor''''' | binomial = ''Canna discolor'' | bino...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan
  • 14.0416 Juni 2024 14.04Cangkéng (juj | édit) ‎[1.062 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Cangkéng''' nyaéta bagian awak manusa anu perenahna di antara beuteung jeung panggul. Mangrupakeun bagian pangsempitna di awak dina jalma-jalma anu proporsional. Garis cangkéng nuduhkeun garis horizontal dimana garis cangkéng éta anu pangsempitna, atawa kana penampilan umum cangkéng. Jalma-jalma anu ngalakonan diet mindeng disebut nyobian "ngaropéa" garis pingpingna. Ukuran cangkéng atawa jéngel cangkéng hiji jalma nandakeun kegendutan hi...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan

10 Juni 2024

8 Juni 2024

6 Juni 2024

4 Juni 2024

3 Juni 2024

2 Juni 2024

31 Méi 2024

  • 12.5231 Méi 2024 12.52Méhméd II (juj | édit) ‎[10.408 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Méhméd II''' anu katelah Muhammad al-Fatih Fatih Sultan Mehmed atanapi Mehmed the Conqueror, nyaéta pangawasa katujuh Kakaisaran Ottoman anu maréntah ti 1444 - 1446 sareng 1451 - 1481. Anjeunna kasohor ku prestasina, khususna Penaklukan Konstantinopel. dina 1453, nu earned anjeunna nickname "The Conqueror". Mehmed dikenal salaku pamimpin anu sanggup kalayan kaahlian dina militér, sains, sareng matematika. Dina yuswa 21, anjeunna ngawasa dalapan basa. Mehmed diangg...) Tag: Édit visual

30 Méi 2024

  • 23.0930 Méi 2024 23.09Pangdagangan budak Atlantik (juj | édit) ‎[1.758 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Perdagangan budak Atlantik''' ogé katelah perdagangan budak trans-Atlantik atanapi perdagangan budak transatlantik, lumangsung sapanjang Samudra Atlantik ti abad ka-15 nepi ka abad ka-19. Mayoritas jalma enslaved sarta dibawa ka Dunya Anyar, via rute padagangan triangular jeung Passage Tengah, sumping ti tengah jeung kulon Afrika Kulon. Aranjeunna dijual ku Afrika kulon ka padagang budak Éropa barat, sedengkeun sajumlah leutik direbut langsung ku padagang budak dina r...) Tag: Édit visual Mimitina dijieun salaku "Pangdagangan Budak Atlantik"
  • 23.0830 Méi 2024 23.08Kakeristenan di Éropa (juj | édit) ‎[1.171 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Kakeristenan di Éropa''' mangrupa agama kalawan jumlah panganut panglobana di Éropa. Agama ieu dipraktékkeun di Éropa ti abad kahiji, sarta sababaraha Surat Paulus ditujukeun ka urang Kristen nu hirup di Yunani jeung Kakaisaran Romawi. Numutkeun kana ulikan 2010 ku Pew Research Center, 76,2% tina populasi Éropa ngaidentipikasi Kristen. Dina 2010, Katolik éta grup Kristen panggedena di Éropa, akuntansi pikeun leuwih ti 48% Kristen buana urang. Grup kadua pangged...) Tag: Édit visual
  • 22.5330 Méi 2024 22.53Muslim Afrika-Amérika (juj | édit) ‎[8.160 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Muslim Afrika-Amérika''' ayeuna nujul kana komunitas Afrika-Amérika anu taat kana agama Islam. Kiwari, komunitas ieu nyusun kira-kira 20% tina total populasi Muslim di Amérika Serikat. Islam mimiti anjog di Amérika Serikat ngaliwatan kapal mawa budak ti Afrika, jeung Al Qur'a<nowiki/>n munggaran kapanggih di Amérika milik hiji Afrika anu kapaksa diangkut ka dinya. Diperkirakeun kira-kira 15-30% budak anu dib...) Tag: Édit visual
  • 13.4030 Méi 2024 13.40Dono (tukang lawak) (juj | édit) ‎[1.796 bait]F1fans (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar thumb|Dono di taun 1988. '''Wahjoe Sardono''' (30 Séptémber 1951 – 30 Desémber 2001), leuwih diwangun ku mononim '''Dono''', nyaéta hiji aktor, komika, jeung dosen asal Indonésia. Anjeuna mangrupakeun salasahiji tina anggota grup komedi Warkop. Lahir di Delanggu, Klaten, karier Dono dirintis nalika masih kuliah di Universitas Indonesia (UI) ku janten karikaturis jeung aktivis sosial. Anjeuna teras dipilih janten asisten d...)

29 Méi 2024

  • 12.1129 Méi 2024 12.11Osman I (juj | édit) ‎[6.183 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Osman I''' atawa Osman Ghazi (Turki Utsmaniyah: عثمان غازى, Osmān Ġāzī ; maot 1323/4) nyaéta pangadeg Dinasti Utsmaniyah jeung pamingpin mimiti Nagara Usmani, nu dina mangsa harita masih mangrupa kadipaten leutik. Manéhna ngawariskeun jabatan bapana salaku adipati dina kaayaan Kasultanan Seljuk. Nalika kasultanan kasusahan, Osman ngabébaskeun dirina jeung mingpin kadipatén anu ngadaulat nepi ka ahir hayatna dina taun 1323 atawa 1324. Saenggeus maotna, t...) Tag: Édit visual

28 Méi 2024

27 Méi 2024

25 Méi 2024


This page is maintained by the CarsracBot

마지막으로 확인되지 않은 익명 변경 100개
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

24 Juni 2024

19 Juni 2024


100개의 최신 기사

19 Juni 2024

  • 12.0519 Juni 2024 12.05Sajarah Finlandia (juj | édit) ‎[372 bait]Hasnanf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Para pamaké basa Proto-Finlandia nepi di Finlandia dina wanci praaksara mangrébu-rébu taun ka tukang.<ref>{{Cite book|title=Upheaval|last=Diamond|first=Jared|publisher=Kepustakaan Populer Gramedia|year=2022|isbn=9786024818494|location=Jakarta|pages=55-96}}</ref>) Tag: Édit visual

16 Juni 2024

  • 17.5116 Juni 2024 17.51Ganyong (juj | édit) ‎[3.066 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Taxobox | color = lightgreen | name = Ganyong | image = Ganyong_(cheche).jpg | regnum = Plantae | unranked_subregnum = Tracheophyta | unranked_divisio = Angiospermae | unranked_classis = Monokotil | unranked_ordo = Komelinid | ordo = Zingiberales | familia = Cannaceae | genus = ''Canna'' | species = '''''C. discolor''''' | binomial = ''Canna discolor'' | bino...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan
  • 14.0416 Juni 2024 14.04Cangkéng (juj | édit) ‎[1.062 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Cangkéng''' nyaéta bagian awak manusa anu perenahna di antara beuteung jeung panggul. Mangrupakeun bagian pangsempitna di awak dina jalma-jalma anu proporsional. Garis cangkéng nuduhkeun garis horizontal dimana garis cangkéng éta anu pangsempitna, atawa kana penampilan umum cangkéng. Jalma-jalma anu ngalakonan diet mindeng disebut nyobian "ngaropéa" garis pingpingna. Ukuran cangkéng atawa jéngel cangkéng hiji jalma nandakeun kegendutan hi...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan

10 Juni 2024

8 Juni 2024

6 Juni 2024

4 Juni 2024

3 Juni 2024

2 Juni 2024

31 Méi 2024

  • 12.5231 Méi 2024 12.52Méhméd II (juj | édit) ‎[10.408 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Méhméd II''' anu katelah Muhammad al-Fatih Fatih Sultan Mehmed atanapi Mehmed the Conqueror, nyaéta pangawasa katujuh Kakaisaran Ottoman anu maréntah ti 1444 - 1446 sareng 1451 - 1481. Anjeunna kasohor ku prestasina, khususna Penaklukan Konstantinopel. dina 1453, nu earned anjeunna nickname "The Conqueror". Mehmed dikenal salaku pamimpin anu sanggup kalayan kaahlian dina militér, sains, sareng matematika. Dina yuswa 21, anjeunna ngawasa dalapan basa. Mehmed diangg...) Tag: Édit visual

30 Méi 2024

  • 23.0930 Méi 2024 23.09Pangdagangan budak Atlantik (juj | édit) ‎[1.758 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Perdagangan budak Atlantik''' ogé katelah perdagangan budak trans-Atlantik atanapi perdagangan budak transatlantik, lumangsung sapanjang Samudra Atlantik ti abad ka-15 nepi ka abad ka-19. Mayoritas jalma enslaved sarta dibawa ka Dunya Anyar, via rute padagangan triangular jeung Passage Tengah, sumping ti tengah jeung kulon Afrika Kulon. Aranjeunna dijual ku Afrika kulon ka padagang budak Éropa barat, sedengkeun sajumlah leutik direbut langsung ku padagang budak dina r...) Tag: Édit visual Mimitina dijieun salaku "Pangdagangan Budak Atlantik"
  • 23.0830 Méi 2024 23.08Kakeristenan di Éropa (juj | édit) ‎[1.171 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Kakeristenan di Éropa''' mangrupa agama kalawan jumlah panganut panglobana di Éropa. Agama ieu dipraktékkeun di Éropa ti abad kahiji, sarta sababaraha Surat Paulus ditujukeun ka urang Kristen nu hirup di Yunani jeung Kakaisaran Romawi. Numutkeun kana ulikan 2010 ku Pew Research Center, 76,2% tina populasi Éropa ngaidentipikasi Kristen. Dina 2010, Katolik éta grup Kristen panggedena di Éropa, akuntansi pikeun leuwih ti 48% Kristen buana urang. Grup kadua pangged...) Tag: Édit visual
  • 22.5330 Méi 2024 22.53Muslim Afrika-Amérika (juj | édit) ‎[8.160 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Muslim Afrika-Amérika''' ayeuna nujul kana komunitas Afrika-Amérika anu taat kana agama Islam. Kiwari, komunitas ieu nyusun kira-kira 20% tina total populasi Muslim di Amérika Serikat. Islam mimiti anjog di Amérika Serikat ngaliwatan kapal mawa budak ti Afrika, jeung Al Qur'a<nowiki/>n munggaran kapanggih di Amérika milik hiji Afrika anu kapaksa diangkut ka dinya. Diperkirakeun kira-kira 15-30% budak anu dib...) Tag: Édit visual
  • 13.4030 Méi 2024 13.40Dono (tukang lawak) (juj | édit) ‎[1.796 bait]F1fans (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar thumb|Dono di taun 1988. '''Wahjoe Sardono''' (30 Séptémber 1951 – 30 Desémber 2001), leuwih diwangun ku mononim '''Dono''', nyaéta hiji aktor, komika, jeung dosen asal Indonésia. Anjeuna mangrupakeun salasahiji tina anggota grup komedi Warkop. Lahir di Delanggu, Klaten, karier Dono dirintis nalika masih kuliah di Universitas Indonesia (UI) ku janten karikaturis jeung aktivis sosial. Anjeuna teras dipilih janten asisten d...)

29 Méi 2024

  • 12.1129 Méi 2024 12.11Osman I (juj | édit) ‎[6.183 bait]Pijri Paijar (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Osman I''' atawa Osman Ghazi (Turki Utsmaniyah: عثمان غازى, Osmān Ġāzī ; maot 1323/4) nyaéta pangadeg Dinasti Utsmaniyah jeung pamingpin mimiti Nagara Usmani, nu dina mangsa harita masih mangrupa kadipaten leutik. Manéhna ngawariskeun jabatan bapana salaku adipati dina kaayaan Kasultanan Seljuk. Nalika kasultanan kasusahan, Osman ngabébaskeun dirina jeung mingpin kadipatén anu ngadaulat nepi ka ahir hayatna dina taun 1323 atawa 1324. Saenggeus maotna, t...) Tag: Édit visual

28 Méi 2024

27 Méi 2024

25 Méi 2024


ak:User:CarsracBot