Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

14 April 2021

13 April 2021

11 April 2021

  • A Benjang 13.13 +786114.124.234.53 obrolanNyieun kaca anyar Benjang mangrupikeun salah sahiji jinis kasenian Olah raga tradisional Sunda anu ngagabungkeun seni sareng seni beladiri. Parantos dikembangkeun di Kacamatan Ujungberung, kota... Tag: Édit visual
  • A Palangka sriman sriwacana 11.47 +2.608114.124.202.5 obrolanNyieun kaca anyar Dina cutatan Carita Parahiyangan sapertos kieu: “Anu Susuktunggal inyana nu nyieuna palangka Sriman Sriwacana Sri Baduga Maharajadiraja Ratu Haji di Pakwan Pajajaran nu mika... Tag: Édit visual
  • A Tarusbawa 11.02 +2.768114.124.203.37 obrolanNyieun kaca anyar Sri Maharaja Tarusbawa mangrupikeun Raja munggaran di Karajaan Sunda. Anjeunna janten Raja di Karajaan Sunda ti taun 669 Masehi dugi ka 723 Masehi. Dina taun 669 Maséhi, Maha... Tag: Édit visual
  • A Prasasti Kabantenan 10.34 +1.365114.124.203.37 obrolanNyieun kaca anyar Prasasti Kabantenan mangrupikeun prasasti penting dina sajarah Indonésia. Prasasti ieu diwangun ku pelat tambaga. Prasasti Kebantenan dipésér ku Radén Saléh ti warga dé... Tag: Édit visual

10 April 2021


100 nieuwste artikelen