Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

4 Désémber 2023

3 Désémber 2023

1 Désémber 2023

29 Nopémber 2023

27 Nopémber 2023


100 nieuwste artikelen


This page is maintained by the CarsracBot

마지막으로 확인되지 않은 익명 변경 100개
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

4 Désémber 2023

3 Désémber 2023

1 Désémber 2023

29 Nopémber 2023

27 Nopémber 2023


100개의 최신 기사


ak:User:CarsracBot