Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

17 Oktober 2019

16 Oktober 2019

14 Oktober 2019

12 Oktober 2019

11 Oktober 2019


100 nieuwste artikelen