Pamaké:CarsracBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bot of nl:Gebruiker:Carsrac This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit

15 Juli 2020

  • A Faro'idh 01.31 +354114.5.212.25 obrolanNyieun kaca anyar Faro'id teh salasahiji bab Dina fan fiqih anu ngajejerbeaskeun masalah pembagian warisan. Kata Faro'id teh mangrupikeun sighot jamak Tina faridoh anu artina anu dibagikeun. an... Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP

14 Juli 2020

13 Juli 2020

12 Juli 2020

11 Juli 2020

10 Juli 2020


100 nieuwste artikelen