SpeedCast

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT SpeedCast
TipePublik
NgadegSéptémber 1999
Kantor puseurHong Kong ,Hong Kong
Inohong konciPierre - Jean Beylier (Presiden direktur & CEO)
Ramatlokawww.speedcast.com

SpeedCast nyaéta pausahaan panyadia raramat sadunya sarta layanan satelit komunikasi nu nawarkeun layanan jasa raramat kualitas panghadéna leuwih ti 90 nagara; sarta raramat maritim nu ngalayanan konsumén di sakuliah dunya.[1] Kalayan 40 kantor sales pangrojong di sakuliah dunya sarta 39 téléport, SpeedCast mibanda infrastruktur unik nu ngawula konsumén global.[1] Kalayan leuwih ti 2.200 palanggan ngaliwatan leuwih ti 4.000 situs téréstrial sarta sakitar 5.000 rig jeung kapal cai di sagara.[1] Udagan SpeedCast dina solusi nu disaluyukeun pikeun lima ségmén palanggan utama: télékomunikasi, maritim, énérgi & sumber daya alam, pamaréntah & LSM, sarta pausahaan.[1]

Speedcast Logo.gif

Sajarah[édit | édit sumber]

SpeedCast diadegkeun dina taun 1999. [2]AsiaSat jadi nu nyekel saham utama di SpeedCast dina bulan Maret 2000.[2] Dina bulan Nopémber 2007, AsiaSat meuli sakabéh saham jadi 100% mibanda SpeedCast.[3] SpeedCast ngalayanan jasa satelit komunikasi pikeun konsumén leuwih ti 13 taun kaliwat.[2]

Asosiasi TA, hiji pausahaan ékuitas swasta global nu kasohor, meuli SpeedCast ti AsiaSat dina bulan September 2012.[4]

Ti mangsa harita, SpeedCast geus meuli tilu pausahaan satelit komunikasi: Australian Satellite Communications ("ASC") puseurna di Australia Kidul dina bulan Désémber 2012;[1] Elektrikom Satellite Service ("Elektrikom") puseurna di Walanda dina bulan Januari 2013;[2] sarta Pactel International ("Pactel") puseurna di Australia dina bulan April 2013.[3] [5]

Dina bulan Juni 2014, SpeedCast ngabéwarakeun akuisisi Oceanic Broadband minangka panyadia integrator sarta solusi Australia.[6]

Dina bulan Agustus 2014, SpeedCast kadaptar di Bursa Éfék Australia (ASX: SDA).[4],[7]

Dina bulan Maret 2015, SpeedCast meuli pausahaan Hermes Datacomms panyadia layanan raramat global kasohor pikeun widang industri migas.[8]

Dina bulan Méi 2015, SpeedCast meuli pausahaan Geolink Satellite Services diharepkeun pikeun ngaronjatkeun pausahaan di Afrika, kalayan Geolink aktif leuwih ti 20 negara. [9]

Dina bulan Juli 2015, SpeedCast meuli pausahaan NewSat & SAIT Communication panyadia layanan komunikasi maritim nu mekar pesat di Éropa kidul.[10]

Dina bulan Nopémber 2015, SpeedCast meuli pausahaan ST Teleport panyadia layanan komunikasi satelit kasohor di Singapura.[11]

Dina bulan Désémber 2015, SpeedCast meuli pausahaan NewCom International panyadia layanan komunikasi satelit di wewengkon Kidul sarta Amérika Tengah.[12] Kalayan akuisisi ieu, SpeedCast ngarancanakeun pikeun ngaronjatkeun kamampuhna pikeun ngalayanan sarta ngarojong palanggan sacara global, ngawengku pasar Amérika Kidul nu keur mekar. [12]

Dina bulan Agustus 2016, SpeedCast meuli pausahan WINS System panyadia layanan komunikasi VSAT sarta L-band sarta layanan raramat telepon selular maritim internasional pikeun kapal-kapal pasiar sarta kapal féri.[13]

Dina bulan Nopémber 2016, SpeedCast meuli kontan pausahaan Harris Caprock US $ 425 juta. [14]

Inohong penting[édit | édit sumber]

Pierre-Jean Beylier, CEO: Pierre-Jean ngagabung SpeedCast dina bulan Désémber 2000, Pupuhu utama Sales & Marketing sarta ayeuna ngajabat minangka CEO ti bulan Juli 2004.[15]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d "SpeedCat International Ltd". TA Associates. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  2. a b c "About Us". SpeedCat International Ltd. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  3. "AsiaSat to pay $3.4m for Speedcast stake". Telecom Asia Net. telecomasia.net. 2007-11-15. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  4. "TA Associates Completes Buyouts of SpeedCast Ltd". SpeedCast Ltd. 2012-09-24. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  5. "SpeedCat International Ltd". TA Associates. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  6. "SpeedCast acquires Oceanic Broadband". TeleGeography. 2014-06-20. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  7. "SpeedCast Listed on the Australian Stock Exchange Today at 12pm AEST". PC World. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  8. "SpeedCast Acquisition Of Hermes Datacomms". real wire. 2015-03-16. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  9. "SpeedCast Acquires Geolink Satellite Services". Comms MEA. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  10. "SpeedCast Acquires Sait Communications, Gains Maritime Foothold in Europe". Satellite Today. 2015-07-28. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  11. "SpeedCast to Buy ST Teleport, Makes Fifth Acquisition of 2015". Satellite Today. 2015-11-13. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  12. a b "SpeedCast Acquires NewCom, Continues Expansion to South America". Satellite Today. 2015-12-12. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  13. "SpeedCast acquires WINS satcoms". Marine E&C. 2016-08-12. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  14. "SpeedCast to purchase Harris CapRock for $425 million in cash". SPACE NEWS. 2016-11-01. Diakses tanggal 2017-05-16. 
  15. "About Us". SpeedCast International Ltd. Diakses tanggal 2017-05-16. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]