Stasion Butuh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Butuh

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun BTH.png
  • Singgetan: BTH
  • Nomor: 2033
Stasiun Butuh 2019.jpg
Stasion Butuh ditempo ti hareup, 2019
LokasiJalan Raya Prembun-Kutoarjo
Butuh, Butuh, Purworejo, Jawa Tengah, 54264
Indonésia
Luhur+10 m
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Letak ti pangkalkm 473+460 lintas Bogor-Bandung-Banjar-Kutoarjo-Yogyakarta[1]
Jumlah péron2 (hiji péron sisi anu rada pendék sarta hiji péron pulo anu rada jangkung)
Jumlah jalur4 (jalur 2 & 3: sepur lempeng)
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Layanan
Ngan pikeun perewis jeung pasusulan antarkaréta api.
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalan
Lokasi dina peta

Stasiun Butuh (BTH) (Basa Jawa: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦧꦸꦠꦸꦃ) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Butuh, Butuh, Purworejo. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur 2 jeung 3 anu jadi sepur lempengna. Stasion ieu mangrupa stasion pangkulonna di Kabupatén Purworejo. Stasion ieu ngan 50 méter kiduleun Jalan Raya Prembun-Kutoarjo.[5]

Mimitina, stasion ieu nagn boga dua jalur, kalawan jalur 2 anu jadi sepur lempengna. Ngan ti saprak pangwangunan jalur ganda, jalurna nambahan jadi opat. Ayeuna, jalur 2 jadi sepur lempeng arah Kroya, sedengkeun jalur 3 sepur lempeng arah Kutoarjo. Jalur ganda pétak Butuh-Kutoarjo dioperasikeun di tanggal 20 Nopémber 2019, sedengkeun pétak Butuh-Wonosari dioperasikeun di tanggal 13 Désémber 2019.[6][7]

Euweuh karéta api anu eureun di ieu stasion iwal ti mun aya pasusulan antar karéta.

Insidén[édit | édit sumber]

Di tanggal 28 Maret 2004 jam 19.06, karéta api Sawunggalih Utama ngagejlog di wétaneun Stasion Butuh. Euweuh korban jiwa dina ieu kajadian, ngan balukarna jalur Kroya-Kutoarjo lumpuh salila babaraha jam.[8]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  3. Susanti, D.M. (Januari 2008). Kajian atas Pengelolaan Pengetahuan dalam Pengoperasian Teknologi Persinyalan Kereta Api (Studi Kasus Daop 2 Bandung) (S2). Program Magister Studi Pembangunan, Sekolah Arsitektur, Pengembangan, dan Perencanaan Kebijakan, Institut Teknologi Bandung. 
  4. Sugiana, A.; Lee, Key-Seo; Lee, Kang-Soo; Hwang, Kyeong-Hwan; Kwak, Won-Kyu (2015). "Study on Interlocking System in Indonesia". Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway) (46). 
  5. Prasetya, S. (2014). "Butuh (BTH): Melayani Persilangan Tapi Sepi Penumpang". Majalah KA 96: 10. 
  6. "Akhir 2019, Jalur Kereta Api Nasional akan Bertambah 100 Km". Republika Online. 2019-11-26. Diakses tanggal 2019-11-30. 
  7. "Terbitkan Gapeka 2019, Jumlah Perjalanan Kereta Api Bertambah". suara.com (dalam Indonesian). 2019-11-26. Diakses tanggal 2019-11-30. 
  8. Liputan6.com: KA Sawunggalih Anjlok, Jalur Selatan Terganggu

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Kroya-Kutoarjo
Stasion saméméhna:
Stasion Prembun
Stasion saenggeusna:
Stasion Kutoarjo