Stasion Butuh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Butuh
Logo PT Kereta Api Indonesia (Persero).png
PapanNamaStasiun BTH.png
  • Singgetan: BTH
  • Nomor: 2033
Stasiun Butuh 2019.jpg
Stasion Butuh ditempo ti hareup, 2019
Lokasi
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurworejo
KacamatanButuh
DésaButuh
AlamatJalan Raya Prembun-Kutoarjo
Kodeu pos54264
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+10 m
Perenahna[2]km 473+460 lintas Bogor-Bandung-Banjar-Kutoarjo-Yogyakarta
LayananNgan pikeun perewis jeung pasusulan antarkaréta api.
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur4 (jalur 2 & 3: sepur lempeng)
Jumlah péron2 (hiji péron sisi anu rada pendék sarta hiji péron pulo anu rada jangkung)
Tipeu pasinyalan
Lokasi dina peta
Stasion Kutoarjo is located in Kabupatén Purworejo
Stasion Kutoarjo
Stasion Kutoarjo
Catetan suku: [5]

Stasiun Butuh (BTH) (Basa Jawa: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦧꦸꦠꦸꦃ) nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Butuh, Butuh, Purworejo. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur 2 jeung 3 anu jadi sepur lempengna. Stasion ieu mangrupa stasion pangkulonna di Kabupatén Purworejo. Stasion ieu ngan 50 méter kiduleun Jalan Raya Prembun-Kutoarjo.[5]

Mimitina, stasion ieu nagn boga dua jalur, kalawan jalur 2 anu jadi sepur lempengna. Ngan ti saprak pangwangunan jalur ganda, jalurna nambahan jadi opat. Ayeuna, jalur 2 jadi sepur lempeng arah Kroya, sedengkeun jalur 3 sepur lempeng arah Kutoarjo. Jalur ganda pétak Butuh-Kutoarjo dioperasikeun di tanggal 20 Nopémber 2019, sedengkeun pétak Butuh-Wonosari dioperasikeun di tanggal 13 Désémber 2019.[6][7]

Euweuh karéta api anu eureun di ieu stasion iwal ti mun aya pasusulan antar karéta.

Insidén[édit | édit sumber]

Di tanggal 28 Maret 2004 jam 19.06, karéta api Sawunggalih Utama ngagejlog di wétaneun Stasion Butuh. Euweuh korban jiwa dina ieu kajadian, ngan balukarna jalur Kroya-Kutoarjo lumpuh salila babaraha jam.[8]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Stasion karéta api

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  3. Susanti, D.M. (Januari 2008). Kajian atas Pengelolaan Pengetahuan dalam Pengoperasian Teknologi Persinyalan Kereta Api (Studi Kasus Daop 2 Bandung) (S2). Program Magister Studi Pembangunan, Sekolah Arsitektur, Pengembangan, dan Perencanaan Kebijakan, Institut Teknologi Bandung. 
  4. Sugiana, A.; Lee, Key-Seo; Lee, Kang-Soo; Hwang, Kyeong-Hwan; Kwak, Won-Kyu (2015). "Study on Interlocking System in Indonesia". Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway) (46). 
  5. a b Prasetya, S. (2014). "Butuh (BTH): Melayani Persilangan Tapi Sepi Penumpang". Majalah KA 96: 10. 
  6. "Akhir 2019, Jalur Kereta Api Nasional akan Bertambah 100 Km". Republika Online. 2019-11-26. Diakses tanggal 2019-11-30. 
  7. "Terbitkan Gapeka 2019, Jumlah Perjalanan Kereta Api Bertambah". suara.com (dalam Indonesian). 2019-11-26. Diakses tanggal 2019-11-30. 
  8. Liputan6.com: KA Sawunggalih Anjlok, Jalur Selatan Terganggu

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Kroya-Kutoarjo
Stasion saméméhna:
Stasion Prembun
Stasion saenggeusna:
Stasion Kutoarjo