Stasion Pasar Minggu Baru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pasar Minggu Baru

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun PSMB.png
  • Singgetan: PSMB
  • Nomor: -
Pasar Minggu Baru Station.jpg
Stasion Pasar Minggu Baru
LokasiPejatén Timur, Pasar Minggu, Jakarta Kidul, DKI Jakarta,
Indonésia
KoordinatCitakan:Country abbreviation 6°15′46″S 106°51′07″E / 6.2627837°S 106.85185720000001°E / -6.2627837; 106.85185720000001Koordinat: Citakan:Country abbreviation 6°15′46″S 106°51′07″E / 6.2627837°S 106.85185720000001°E / -6.2627837; 106.85185720000001
Luhur+29 m
OperatorDaérah Operasi I Jakarta
Letak ti pangkalkm 16+100ntas Jakarta-Manggarai-Bogor[1]
Jumlah péronDua péron sisi nu jangkung
Jumlah jalur2
Informasi lain
KlasifikasiII[2]
Operasi layanan
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Depok–Jatinegara
Depok–Jakarta Kota
Bogor–Jakarta Kota
Bogor–Jatinegara
Angke–Nambo
Layanan
KRL Commuter Line
Fasilitas jeung téknis
Pamesenan tikétNgan ngalayanan kartu single trip/multi trip Commuter Line.
Lokasi dina peta

Stasion Pasar Minggu Baru (Kodeu: PSMB) (Aksara Sunda Baku: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮕᮞᮁ ᮙᮤᮀᮌᮥ ᮘᮛᮥ) nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di wates antara Kacamatan Pancoran jeung Pasar Minggu, pasna di Kalurahan Pancoran jeung Pejaten Timur. Stasion anu boga tingkat kaluhuran +29 méter ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line. Stasion ieu diapit ku Jalan Pejatén Barat sarta Pejatén Timur.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

KRL Commuter Line[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia


Jalur karéta Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Duren Kalibata
Stasion saenggeusna:
Stasion Pasar Minggu