Stasion Pasar Minggu Baru

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pasar Minggu Baru
Logo PT KAI (Persero).svg
PapanNamaStasiun PSMB.png
  • Singgetan: PSMB
  • Nomor: -
Pasar Minggu Baru Station.jpg
Stasion Pasar Minggu Baru
Lokasi
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Kidul
Kacamatan Pasar Minggu
Kalurahan Pejatén Timur
Informasi séjén
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Kelas stasion[1] II
Tingkat kaluhuran +29 m
Perenahna[2] km 16+100ntas Jakarta-Manggarai-Bogor
Layanan KRL Commuter Line
Pamesenan tikét Ngan ngalayanan kartu single trip/multi trip Commuter Line.
Operasi
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabék     Station sanggeusna  
Depok–Jatinegara
Depok–Jakarta Kota
Bogor–Jakarta Kota
Bogor–Jatinegara
Angke–Nambo
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur 2
Jumlah péron Dua péron sisi nu jangkung

Stasion Pasar Minggu Baru (Kodeu: PSMB) nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di wates antara Kacamatan Pancoran jeung Pasar Minggu, pasna di Kalurahan Pancoran jeung Pejaten Timur. Stasion anu boga tingkat kaluhuran +29 méter ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line. Stasion ieu diapit ku Jalan Pejatén Barat sarta Pejatén Timur.

Layanan karéta api[édit | édit sumber]

KRL Commuter Line[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia


Jalur karéta Manggarai-Padalarang
Stasion saméméhna:
Stasion Duren Kalibata
Stasion saenggeusna:
Stasion Pasar Minggu

Koordinat: 6°15′46″S 106°51′06″E / 6.262681°S 106.8517238°E / -6.262681; 106.8517238


Stasiun Selatan Bandung.jpg