Wikipedia:Keur lumangsung/Jawa Kulon/Juli 2007

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kotak ieu: awaskeunsawalaédit
 
Warta

 25 Juli 2007 (Rebo)

 23 Juli 2007 (Senén)

 22 Juli 2007 (Minggu)

 19 Juli 2007 (Kemis)

 18 Juli 2007 (Rebo)

 17 Juli 2007 (Salasa)

  • Kompleks pakantoran Pemkab Garut, ti isuk mula, dicicingan ku massa nu nungtut Bupati Garut Agus Supriadi pikeun mundur tina jabatannana paling telat dina waktu dua poe. (PR)