Stasion Atami

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
熱海駅
(Stasion Atami)
Atami Station exterior.jpg
JR Atami Station in 2004
Lokasi
Préféktur Shizuoka
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Atami
Alamat lengkep Tahara Honchō
(Alamat dina Basa Jepang) 静岡県熱海市田原本町
Kode pos 〒413-0011
Sajarah
Taun dibuka 1925
Informasi sejen
Operator stasion JR East
JR Central
Jalur pakait Tōkaidō Shinkansen
Tōkaidō Main Line
Itō Line
16px There is a medium bus rotary at this station.

Stasion Atami (熱海駅 Atami-eki?) nyaeta stasion kareta di Atami, Préféktur Shizuoka, Jepang.

Jalur[édit | sunting sumber]

Stasion ieu ngalayanan sababaraha jalur dihandap ieu.

Stasion layout[édit | sunting sumber]

Track 4 - Jalur Tōkaidō
  Itō Line Itō ・ (Izukyū Corporation) Izukyū-Shimoda
2・3 Jalur Tōkaidō Mishima ・ Numazu ・ Shizuoka ・ Hamamatsu
Itō Line Itō ・ Izukyū-Shimoda
  Jalur Tōkaidō Odawara ・ Hiratsuka ・ Yokohama ・ Tokyo
  Tōkaidō Shinkansen Nagoya ・ Shin-Osaka ・ (Sanyō Shinkansen)Hakata
  Tōkaidō Shinkansen Tokyo

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]

« Service »
Odawara   Tōkaidō Shinkansen   Mishima
Yugawara   Jalur Tōkaidō   Kannami
Yugawara   (Rapid Acty)   Terminus
Terminus   Itō Line   Terminus