413 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 440-an SM  430-an SM  420-an SM - 410-an SM - 400-an SM  390-an SM  380-an SM 

Taun: 416 SM 415 SM 414 SM - 413 SM - 412 SM 411 SM 410 SM
413 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 413 SM
Ab urbe condita 341
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2224/2284
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2225/2285
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -420 – -419
Kalénder Yahudi 3348 – 3349
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -357 – -356
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2689 – 2690
Kalénder Iran 1034 BP – 1033 BP
Kalénder Islam 1066 SH – 1065 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 248
(皇紀248年)
- Jaman Jōmon 9588
Kalénder panonpoé Thai 131
t·s·é

413 SM nyaéta taun ka-413 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png