440-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM 460-an SM 450-an SM - 440-an SM - 430-an SM 420-an SM 410-an SM
Taun: 449 SM 448 SM 447 SM 446 SM 445 SM
444 SM 443 SM 442 SM 441 SM 440 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

440-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 449 SM nepi ka taun 440 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png