444 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM  460-an SM  450-an SM - 440-an SM - 430-an SM  420-an SM  410-an SM 

Taun: 447 SM 446 SM 445 SM - 444 SM - 443 SM 442 SM 441 SM
444 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 444 SM
Ab urbe condita 310
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2193/2253
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2194/2254
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -451 – -450
Kalénder Yahudi 3317 – 3318
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -388 – -387
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2658 – 2659
Kalénder Iran 1065 BP – 1064 BP
Kalénder Islam 1098 SH – 1097 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 217
(皇紀217年)
- Jaman Jōmon 9557
Kalénder panonpoé Thai 100
t·s·é

444 SM nyaéta taun ka-444 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png