445 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM  460-an SM  450-an SM - 440-an SM - 430-an SM  420-an SM  410-an SM 

Taun: 448 SM 447 SM 446 SM - 445 SM - 444 SM 443 SM 442 SM
445 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 445 SM
Ab urbe condita 309
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2192/2252
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2193/2253
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -452 – -451
Kalénder Yahudi 3316 – 3317
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -389 – -388
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2657 – 2658
Kalénder Iran 1066 BP – 1065 BP
Kalénder Islam 1099 SH – 1098 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 216
(皇紀216年)
- Jaman Jōmon 9556
Kalénder panonpoé Thai 99
t·s·é

445 SM nyaéta taun ka-445 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png