460-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM
Dékade: 490-an SM 480-an SM 470-an SM - 460-an SM - 450-an SM 440-an SM 430-an SM
Taun: 469 SM 468 SM 467 SM 466 SM 465 SM
464 SM 463 SM 462 SM 461 SM 460 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

460-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 469 SM nepi ka taun 460 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png