440 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM  460-an SM  450-an SM - 440-an SM - 430-an SM  420-an SM  410-an SM 

Taun: 443 SM 442 SM 441 SM - 440 SM - 439 SM 438 SM 437 SM
440 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 440 SM
Ab urbe condita 314
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2197/2257
(年)
— nepi ka —
2198/2258
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -447 – -446
Kalénder Yahudi 3321 – 3322
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -384 – -383
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2662 – 2663
Kalénder Iran 1061 BP – 1060 BP
Kalénder Islam 1094 SH – 1093 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 221
(皇紀221年)
- Jaman Jōmon 9561
Kalénder panonpoé Thai 104
t·s·é

440 SM nyaéta taun ka-440 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png