485 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 

Taun: 488 SM 487 SM 486 SM - 485 SM - 484 SM 483 SM 482 SM
485 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 485 SM
Ab urbe condita 269
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2152/2212
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2153/2213
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -492 – -491
Kalénder Yahudi 3276 – 3277
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -429 – -428
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2617 – 2618
Kalénder Iran 1106 BP – 1105 BP
Kalénder Islam 1141 SH – 1140 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 176
(皇紀176年)
- Jaman Jōmon 9516
Kalénder panonpoé Thai 59
t·s·é

485 SM nyaéta taun ka-485 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png