483 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 
Taun: 486 SM 485 SM 484 SM - 483 SM - 482 SM 481 SM 480 SM
483 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 483 SM
Ab urbe condita 271
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2154/2214
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2155/2215
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -490 – -489
Kalénder Yahudi 3278 – 3279
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -427 – -426
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2619 – 2620
Kalénder Iran 1104 BP – 1103 BP
Kalénder Islam 1139 SH – 1137 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 178
(皇紀178年)
- Jaman Jōmon 9518
Kalénder panonpoé Thai 61
t·s·é

483 SM nyaéta taun ka-483 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png