480-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-6 SM - Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM 500-an SM 490-an SM - 480-an SM - 470-an SM 460-an SM 450-an SM
Taun: 489 SM 488 SM 487 SM 486 SM 485 SM
484 SM 483 SM 482 SM 481 SM 480 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

480-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 489 SM nepi ka taun 480 SM.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png